[NOVO] Microsoft Dynamics NAV/365BC Manufacturing academy

Proizvodni modul v Microsoft Dynamics je najbolj kompleksen in najslabše poznan. Vabimo k tretji izvedbi celovitega izobraževanja.

Prva izvedba Dynamics manufacturing izobraževanja v januarju 2023 je bila izjemno pozitivna izkušnja za udeležence. Ocena vsebine in izvedbe je najvišja možna. Reference/mnenja navajamo spodaj.


Proizvodni modul v Microsoft Dynamics rešitvi boste lahko spoznali v celoti, v najmanjše podrobnosti, se skozi šolanje spoznali z vsemi področji Dynamics manufacturing rešitve in si odgovorili na dileme in vprašanja. Znanje vam bo omogočalo izvedbo boljših rešitev, odprave napak pri obstoječih in večji izkoristek možnosti, ki jih rešitev nudi. Gre za najbolj celovito in zaokroženo šolanje o Dynamics manufacturing modulu, ki obstaja. Predavatelj, ki je svetovno priznan strokovnjak za Dynamics rešitev, avtor knjige in laboratorijski vaj za proizvodni modul bo celotno akademijo izvedel na podlagi njegove avtorske knjige in avtorskih vaj, ki jih je razvil. 

Najbolj željen in manjkajoč del znanja o Dynamics smo tako dodali k ostalim Dynamics izobraževanjem.

Izobraževanje poteka po uveljavljenem Microsoftu izobraževalnem sistemu s teoretično razlago in vajami v simuliranem lab okolju. Udeleženci bodo skozi izobraževanje opravili 78 vaj, ki so opisane v podrobni razlagi in razčlenitvi celotnega vsebinskega dela akademije pri opisu tečaja, pod zavihkom "Podrobnosti".

Akademija je namenjena zaposlenim, ki so ključni uporabniki v proizvodnji, v IT podpori uporabnikom proizvodnega modula, zaposlenim, ki so projektni vodje in vezni člen med proizvodnjo, IT in dobaviteljem Dynamics rešitve. Akademija je primerna tudi za svetovalce pri ponudnikih rešitev, razvijalce, ki morajo dobro poznati funkcionalnosti in možnosti rešitve, projektnim vodjem dobaviteljev rešitev idr.

Program je zasnovan v koncentrirani obliki in zajema vse vsebinske sklope Microsoft Dynamics manufacturing modula.

Termin: 01. -  04. 07. 2024
Trajanje: 4 dni, 8 ur na dan, od 9:00 do 17:00 ure.
Lokacija: Housing Co, Učilnica 2, Verovškova ulica 55a
Cena: 2.850 EUR*

Za zgodnje prijave do 15. 05. 2024, je cena 2.650 EUR*. Za zgodnje prijave je na voljo 6 mest. Akademija je izjemoma organizirana v dodatnem terminu in ponovitve niso načrtovane.


*Cena ne vključuje DDV.
*Izobraževanje ni vključeno v NLT članarino.

Več o akademiji in prijava

 


Informativni dan

Posnetek srečanja si lahko ogledate na: povezava YouTube

Predstavlja predavatelj in avtor knjige o Dynamics Manufacturing rešitvi: Peik Bech-Andersen


Reference

"Izobraževanje temelji na osnovi dolgoletnih izkušenj v praksi predavatelja. Nazorno, na osnovi razumljivih primerov, so predstavljena ključna področja in nastavitve, ki so pomembna za proizvodnjo. Izobraževanje priporočam vsem uporabnikom BC-ja predvsem v fazi uvajanja v prakso. Uporabnik dobi veliko praktičnih in koristnih nasvetov pri sprejemanju pomembnih odločitev kako določeno funkcionalnost zastaviti in na kaj je potrebno biti pozoren, da bo v proces implementiran optimalno. V proizvodnji je zelo pomembna odločitev kako postaviti tehnološko bazo, zato je dobro, da se uporabniki pred uvedbo oz. najkasneje v času uvajanja seznanijo s tem kako pristopiti k tovrstnim izzivom."

Darko​​​​ Bobnar / Solution Consultant / BE terna d.o.o. Slovenija

* * *

»Šolanje »Manufacturing academy« je bilo podrobno, dobro razloženo, celovito in dinamično (sestavljeno tako iz teorije kot iz vaj). Znanje, ki sem ga pridobila lahko uporabim v praksi.Velik plus je tudi to, da smo prejeli literaturo, ki jo lahko kasneje še uporabimo. Delavnica je uporabna tako za začetnike, kot tudi za tiste, ki so se s to tematiko že srečali, saj smo prejeli veliko novih, koristnih informacij.«

Tjaša Arnšek / Application Consultant / BE terna d.o.o. Slovenija

* * *

»Z moje perspektive lahko rečem, da je bil tečaj Dynamics Manufacturing zelo uporaben, slišal sem veliko novih podrobnosti v zvezi s proizvodnim modulom, ki mi bodo pomembne pri prihodnjih implementacijah in reševanju izzivov z naročniki. Rad bi pohvalil gospoda Peika Bench-Andersena, ki je eden največjih (če ne največji) strokovnjakov na svetu na področju implementacije sistema NAV/BC v proizvodnih podjetjih. Prav užitek je bilo poslušati njegova predavanja in bogate poslovne izkušnje.

Tečaj toplo priporočam vsem, ki si želite izboljšati svoje znanje na področju proizvodnje.

Pohvalil bi tudi Housing Co. d.o.o. na organiziranosti in prijaznosti vseh zaposlenih, s katerimi smo bili v stiku. Kar tako naprej in se vidimo spet na novem tečaju.«

Dušan Jović / Business Central/NAV Consultant / GoPro d.o.o. Srbija