[NOVO] SAP ABAP tečaji + SAP ABAP Objects (BC-401)

V SAP ABAP zbirko tečajev smo dodali nova tečaja, napredni ABAP BC402 in ABAP Objects BC401. Zainteresirane vabimo k ogledu podrobnosti in prijavi.

Razumevanje ABAP je v SAP velika kompetenčna prednost in olajša vsakodnevno delo ter razumevanje SAP iz vidika IT. V Housingu izvajamo osnovne in napredne SAP ABAP tečaje.
 

Na osnovnih tečajih se boste naučili:

  • preproste kode ABAP,
  • slediti toku programiranja in odpravljanju preprostih težave,
  • temeljnih konceptov programskega jezika ABAP,
  • učinkovito uporabljati orodja ABAP Workbench,
  • ustvariti preproste uporabniške programe z uporabniškimi pogovornimi okni.


Napredni tečaj SAP ABAP je namenjen izkušenim uporabnikom z več let izkušenj ter tudi tistim, ki so v zadnjem obdobju obiskali tečaja BC-100 in BC-400 in se vsakodnevno srečujejo s področjem dela vsaj nekaj mesecev po tečajih.

SAP ABAP Objects je tečaj kjer boste spoznali in nadgradili veščine ABAP tako, da pridobite popolno razumevanje uporabe objektno usmerjenega programiranja.


SAP ABAP OSNOVE


Paket ABAP osnovni je sestavljen iz:


Termin: 15. – 19. april 2024
Trajanje: 5 dni
Lokacija: ONLINE
Cena: 3.100 EUR*

Akcijska ponudba za zgodnje prijave do 29.02. 2024 znaša 2.870 EUR* in je na voljo za 6 mest. Udeležba je možna le v sklopu paketa obeh tečajev! Za prijavo kliknite na oba tečaja in se pri vsakem prijavite individualno.  



SAP ABAP napredne vsebine

Napredni tečaj je namenjen tistim, ki se redno srečujejo z ABAP programiranjem in bi radi pridobili poglobljeno znanje o naprednih funkcijah programiranja ABAP in razumeli kako jih praktično uporabiti v svojih aplikacijah.


Termin: 14. februar – 20. februar 2024 IZVEDENO
Trajanje: 5 dni
Lokacija: ONLINE
Cena: 3.100 EUR*


*Cena ne vključuje DDV.
*Izobraževanje ni vključeno v NLT članarino.


SAP ABAP Objects

Tečaj ABAP Objects - BC401 nadgradi strokovnost posameznika v naprednem poslovnem programiranju aplikacij (ABAP) sistema in potrdi zmožnost strokovnjaka za delo z SAP-ovimi ABAP Objects. Ta tečaj se osredotoča na temeljne koncepte, kot so razredi, vmesniki, dedovanje in polimorfizem; ter poučuje uporabo orodij ABAP Workbench. Podjetja izkoriščajo ABAP Objects za izboljšanje digitalne funkcionalnosti, poenostavitev operacij in razvoj robustne programske opreme za SAP okolje. V osnovi tečaj opolnomoči posameznika s sposobnostjo izkoristka tehnologije SAP za izboljšanje poslovnih rešitev.


Termin: 17. – 21. junij 2024 POTRJENA IZVEDBA
Trajanje: 5 dni
Lokacija: ONLINE
Cena: 3.100 EUR*


*Cena ne vključuje DDV.
*Izobraževanje ni vključeno v NLT članarino.


Reference
 

"Enjoyed it. Excellent additional explanation. Lot knowledge given to table not seen before."
Franci R. / Kolektor d.d., Slovenija

"Very good explanation of Mr. T. All excellent and good. Very good teacher. The content of the lecture was difficult. Everything excellent."
Maja K. / SŽ d.o.o., Slovenija

"The lecturer was excellent, you don't need to change anything, just keep on. I am glad that I had the opportunity to listen to such an excellent lecturer."
Stanislav J. / HEP d.d., Hrvaška

"Exercises are very complex. Explanations of exercises was very helpful. Thanks for additional knowledge you present!"
Mojca U. / Pošta Slovenije d.o.o, Slovenija

"The ABAP course was led by an excellent and engaging presenter. I'm confident that the knowledge I gained will be highly useful in my career. The course was useful; I learned many thing that I will be able to use at work."
Ivan S. / HEP d.d., Hrvaška