Course 50255: Managing Windows Environments with Group Policy

[LAST MINUTE PRIJAVE]

Napredni tečaj: Upravljanje Windows okolij z Group Policy

Tečaj se začne 7. oktobra 2024 in ponuja celovit vpogled v napredne tehnike in prakse upravljanja Group Policy.

Napredni tečaj: Upravljanje Windows okolij z Group Policy

Za IT strokovnjake, ki želijo poglobiti svoje znanje in izboljšati učinkovitost upravljanja Windows okolij, je tečaj “Course 50255: Managing Windows Environments with Group Policy” nepogrešljiv. Tečaj se začne 7. oktobra 2024 in ponuja celovit vpogled v napredne tehnike in prakse upravljanja Group Policy.

Kaj je Group Policy?

Group Policy je zmogljivo orodje v Windows Server okolju, ki omogoča centralizirano upravljanje in konfiguracijo operacijskih sistemov, aplikacij in uporabniških nastavitev v Active Directory (AD) okolju. S pomočjo Group Policy lahko IT administratorji definirajo varnostne nastavitve, nameščajo programsko opremo, izvajajo skripte in upravljajo omrežne nastavitve.

Ključne teme tečaja

1. Ustvarjanje in upravljanje GPO-jev: Udeleženci se bodo naučili, kako ustvariti in konfigurirati Group Policy Objects (GPO-je), ki so temelj za upravljanje nastavitev v AD okolju. To vključuje nastavitve za računalnike in uporabnike, kot so varnostne politike, nastavitve namizja in omrežne konfiguracije.

2. Napredne nastavitve Group Policy: Tečaj bo pokrival napredne funkcionalnosti, kot so filtriranje WMI, varnostne skupine in obseg povezljivosti (scope of management). Udeleženci bodo pridobili znanje o uporabi teh funkcij za natančno ciljanje in prilagajanje politik specifičnim potrebam organizacije.

3. Troubleshooting in diagnostika: Udeleženci bodo spoznali orodja in tehnike za odpravljanje težav z Group Policy, vključno z uporabo orodij, kot so Group Policy Results (GPResult) in Group Policy Modeling. Naučili se bodo, kako analizirati in reševati težave, ki lahko vplivajo na delovanje GPO-jev.

4. Varnostne nastavitve: Tečaj bo obravnaval varnostne nastavitve, ki jih je mogoče upravljati prek Group Policy, vključno z nastavitvami za šifriranje, upravljanje gesel in nadzor dostopa. Udeleženci bodo pridobili znanje o najboljših praksah za zagotavljanje varnosti v Windows okolju.

 

Prijavite se zdaj!

Ne odlašajte! Prijavite se še danes in izkoristite to edinstveno priložnost za izboljšanje svojih veščin. Kliknite tukaj za več informacij in prijavo:

 

Zakaj se udeležiti tega tečaja?

Praktične izkušnje: Tečaj vključuje praktične vaje, ki omogočajo udeležencem, da pridobljeno znanje takoj uporabijo v praksi. S tem se zagotovi, da so udeleženci pripravljeni na realne izzive v svojem delovnem okolju.

Strokovni inštruktorji: Naši inštruktorji so priznani strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na področju upravljanja Windows okolij. Njihovo znanje in izkušnje bodo udeležencem pomagali razumeti in obvladati kompleksne koncepte.

Omejena mesta: Zaradi visoke kakovosti tečaja in omejenega števila mest priporočamo, da se prijavite čim prej. Ne zamudite te priložnosti za izboljšanje svojih veščin in napredovanje v karieri.

Veselimo se vaše udeležbe!

CourseManaging_Windows_Environments_with_Group_Policy

CourseManaging_Windows_Environments_with_Group_Policy