Microsoft Power Platform Akademija 2024

Vse potrebne kompetence v enem paketu.

SUPER AKCIJA -30%! Microsoft Power Platform (PP) Akademija zajema set ključnih kompetenc, ki vas v celoti opolnomoči za PP. PP je med TOP 10 najbolj obiskanimi izobraževanji v 2024!

Opolnomočite zaposlene v IT za suvereno samostojno delo s Power Platform z eno potezo!

Set tečajev za Microsoft Power Platform (PP) smo povezali v Power Plaftorm Akademijo kompetenc potrebnih za pričetek resne uporabe in razvoja PP v vašem poslovnem okolju. Več o Microsoft Power Platform ter celotnemu naboru tečajev objavljamo v tej novici, kjer je tudi več informacij o info dnevu na katerem je bila predstavljena praktična uporaba PP.

Microsoft Power Platform Akademija je sestavljena iz štirih Microsoft uradnih tečajev (MOC), ki tvorijo zaokroženo celoto: 

 


Termin: pričetek 1. oktober 2024
Trajanje: 13 dni, 8 ur na dan, od 9:00 do 17:00 ure.
Lokacija: Housing Co, Učilnica 2, Verovškova ulica 55a ali ONLINE
Cena: 3.790 EUR*


Akademije se lahko udeležujete tudi deloma vendar v tem primeru ne veljajo pogoji za paket temveč redne cene. Akademija se lahko glede udeležbe na posameznih tečajih razporedi med več različnih udeležencev znotraj enega podjetja.
 

Power Platform kompetence so v 2024 med TOP 10 najbolj obiskanimi izobraževanji!

Za vsa Microsoft Power Platform izobraževanja je na voljo možnost certifikacije v našem Pearson VUE pooblaščenem izpitnem centru.

*Cena ne vključuje DDV.
*Izobraževanje je vključeno v NLT članarino.