[IZREDNA NOVICA] NLT naročnina odslej vsebuje video posnetke IT tečajev v storitvi MojeZnanje.si Premium!!

Velika novost v Housingu: širitev IT izobraževalnih storitev, ki prinaša novo izkušnjo in fleksibilnost - odslej na voljo videoposnetki IT predavanj, tudi več dnevnih, v okviru storitve MojeZnanje.si Premium. Za člane NLT popolnoma brezplačno.

Spoštovani poslovni partnerji!

Z veseljem vam sporočamo, da smo pri letnih naročninah NLT (no limIT training) uvedli novo ugodnost! Odsklej bodo paketi za več informatikov (NLT XXS ali višje) vključevali MojeZnanje.si Premium storitev, kjer bodo na voljo posnetki večine IT izobraževanj, tudi 3 in 5 dnevnih.

Naš temeljni cilj je nuditi vrhunsko kakovost in izobraževalno izkušnjo. Vse bolj se vračamo v fizične učilnice v okviru hibridnega načina izobraževanja, ki zagotavlja najvišjo kakovost prenosa znanja in izobraževalno izkušnjo. K temu dodajamo možnost ogleda posnetka, če udeleženec izpusti kakšno uro ali dan oz. želi naknadno ponoviti določeno vsebinsko področje. Storitev bo na voljo v okviru portala MojeZnanje.si.

V prehodnem obdobju bodo obstoječi naročniki, ki imajo že sklenjene naročnine, in tisti, ki bodo sklenili naročnino do konca leta, imeli to storitev na voljo brezplačno!

Pomembno: Za naročnike posameznih tečajev storitev ni na voljo. Možna je sklenitev ločenega naročniškega paketa za MojeZnanje.si Premium, ki ne vsebuje NLT naročnine.

Ne zamudite te izjemne priložnosti za izboljšanje vašega znanja in veščin!

Lep pozdrav,

Ekipa Housing in MojeZnanje.si